Doğru yerdesiniz

HAKKIMIZDA


Nasıl Çalışıyoruz?

Hakkımızda

Taşımacılıkta güven her şeydir.

1991 yılından bugüne faaliyette olan Karataş Grup şirketlerinin en yeni üyelerinden Ekspres Dağıtım grubun yılların uzmanlık birikimleri sayesinde çok hızla sektördeki yerini alıp hizmetlerini yürütmeye başlamıştır.

Nakliye sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimlerini sektörün her alanında hizmetlerine yansıtmakta olan önder oluşumlardan olan Grubumuz müşterilerinin ve sektörün yıllar içinde değişen ihtiyaçlarına göre uygun çözüm ihtiyaçları doğrultusunda Ekspres Dağıtımı sektöre kazandırmıştır.

Dünyadaki gelişmeler çok yakından takip edilerek ülkemiz şartlarına uygun adaptasyonlar ve yenilikler ile hizmet ağı genişletilmektedir.

Ekspres Dağıtım, gelişmelerin elektronik alt yapı ile desteklenerek yurt içi nakliye hizmetlerinin çeşitlendirilmesi ve genişletilmesi ile özel uzmanlık hizmet alanları oluşturarak her sektördeki hizmet ihtiyacı duyan  şirketlere iş ve işlemlerini kolaylaştırıcı çözümler sunmaktadır.




truck-vignette-gray.png

Nasıl Çalışıyoruz?

Vizyonumuz

Kargo şirketlerinin ve elektronik ticaret şirketlerinin mikro dağıtım hizmetlerinin yürütülebilmesi için ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak.

İhtiyaç olan küçük hacimli araç filosunu hızla oluşturup hizmetlerini ivedilikle vermeye başlamak.

Hizmetin ihtiyacına göre araç filosunu geliştirerek hizmetlerini sürdürmek.

Müşterilerine hızlı ve etkili çözümleri sunarak kısa sürede vazgeçilmez hizmetler vermeye başlamak.

Yazılım ve yurtiçi nakliye hizmeti veren şirketleri ile koordineli olarak dışarıdan hizmet almaya ihtiyacı olan tüm firmaların yeni yatırım yapmadan uygun maliyetlerle dağıtım hizmetlerini verebilmelerini sağlamak.

Firmaların butik ihtiyaçlarını hemen çözümleyebilme kapasitesi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde koruyabilmek.


Sorumluluklarımızın farkındayız.


20200815_193218-scaled.jpg

Haberler

Hızlı Ulaş